Geen dode hoeken
Groot oppervlakte

Een fisheye camera wordt ook wel een 360 graden camera genoemd. Dit komt doordat deze camera’s vanaf één punt een beeld van 360 graden van de omgeving kan geven. Het beeld van de camera ziet er afgerond uit, vandaar de naam fisheye. Met een fisheye camera houdt u met één camera een hele ruimte in de gaten. Dode hoeken komen bij deze camera niet voor.

Kenmerken van een 360 graden beveiligingscamera:

  • Vandalisme-proof en weersbestendig
  • Onzichtbare kijkrichting
  • Compact design

Toepassingen

Met een fisheye camera houdt u met één camera een hele ruimte in de gaten
Dode hoeken komen bij deze camera niet voor.

Preventieve werking

Omdat deze camera goed opvalt heeft het een preventieve, afschrikkende werking op dieven of vandalen. Dieven slaan gebouwen waar camera’s hangen sneller over omdat de pakkans een stuk groter is.

Eén camera voor één ruimte

Het bereik van een fisheye beveiligingscamera is zo’n tien meter. Hierdoor is het mogelijk om met één fisheye camera een complete ruimte te overzien en beveiligen.

Bij dag
Bij nacht

Breed inzetbaar

De fisheye beveiligingscamera is zowel binnen als buiten te gebruiken. De camera is inzetbaar op lichte en donkere plaatsen door het gebruik van infrarood.
Een fisheye beveiligingscamera wordt in het algemeen op het plafond gemonteerd.

Kijk live mee,
vanaf ieder scherm

Wilt u altijd zicht hebben op de activiteiten in en rondom uw bedrijf? U kunt live meekijken op afstand op uw smartphone of een beeldscherm dat is aangesloten aan het camerasysteem . De beelden kunnen ook opgeslagen worden op een recorder en zijn later terug te bekijken.

Bewegingsdetectie

Als er beweging in beeld plaatsvindt dan krijgt u een melding. Heeft u een alarmsysteem dat is aangesloten bij een meldkamer? Dan zullen zij de beelden voor u beoordelen en indien nodig politie sturen.
Ook wanneer de camera wordt afgedekt door bijvoorbeeld een doek wordt er automatisch een melding verstuurd. Zo komt u niet voor verrassingen te staan na een incident.

Testimonials