Voorkom schade en vermissing
Meer tijd vrij voor uw core business

In de logistieke branche komt inkomstenderving door schade of geschillen steeds vaker voor. U wilt daarom 24/7 en 365 dagen per jaar controle houden over het gehele logistieke traject.

Met een slim camerasysteem vermindert u onvoorziene kosten door schades en vermissing van materieel en lading.
Onze camerabewakingsexpert komt graag bij u langs om te kijken welke camera in uw situatie passend is.

Uitdagingen in de logistiek

  • Hoge kosten die voortkomen uit schadeclaims en vermissingen (omzet derving)
  • Het elimineren van de schuldvraag en tijdrovende kostbare discussies hierover
  • Creëren van veiligheid op locatie, visuele toegangsbeheer/controle
  • Inzetten van bestaande middelen

De beste beveiligingscamera’s voor in de logistiek

Voordelen in de logistiek:

Procesbewaking van laden tot lossen

Een intelligent camerasysteem kan meer dan alleen het pand of omgeving beveiligen tegen ongewenste bezoekers. Beveiligingscamera’s kunnen ook uw processen analyseren en, wanneer nodig, verbeteren. Camera’s geven antwoord op vragen zoals: Hoe wordt een vracht ingeladen? Waar is de schade aan de vracht ontstaan? Hoe lang duurt het om een vracht in te laden? Conflicten over schade lost u makkelijker op door het gebruik van camera’s.
Met deze informatie kost een camerasysteem u geen geld, maar levert het u geld op!

Kenteken- of vrachtnummer registratie

Het camerasysteem registreert alle binnenkomen en uitgaande voertuigen. Alleen goedgekeurde kentekens kunnen op het terrein komen. De chauffeur hoeft niet meer uit te stappen. Eventuele overvallers die de chauffeur staan op te wachten maken geen kans.

Personeel voelt zich veiliger tijdens de avonduren

Camera’s schrikken dieven en andere kwaadwillende af. Wanneer er een camera hangt en de pakkans groter is, houden zij het al snel voor gezien. Dit beschermt niet alleen uw gebouw en de op geslagen goederen, maar ook uw medewerkers. Zij zullen zich veiliger voelen, zeker in de avonduren.

Tijdig ingrijpen bij diefstal of calamiteiten

Wanneer de camera verdachte situaties signaleert, wordt er automatisch een alert naar de meldkamer gestuurd. Hierbij worden automatisch beelden meegestuurd. De beveiligingsmedewerker kan aan de beelden zien of er sprake is van een calamiteit en wanneer nodig de politie waarschuwen. De politie beschouwt deze vorm van professionele videoanalyse als een geverifieerd alarm en reageert met de hoogste prioriteit.

Hulp nodig bij het kiezen van het juiste systeem?