Voorkom diefstal en fraude
Maak bezoekersgedrag inzichtelijk

Met een slim camerabeveiligingssysteem voorkomt u verliezen door middel van fraude of diefstal. Waar u ogen te kort komt, zorgt een camerasysteem dat u overzicht houdt in uw winkel.

Daarnaast zijn er veel andere opties mogelijk met een camerasysteem. Laat de beveiligingscamera zichzelf terugverdienen door bijvoorbeeld gebruik te maken van slimme marketingtoepassingen.
Onze camerabewakingsexpert komt graag bij u langs om te kijken welke camerasysteem in uw winkel het best past.

Uitdagingen in de retail:

De beste beveiligingscamera’s voor in de retail

Voordelen in de retail:

Diefstal voorkomen

Door het plaatsen van een beveiligingscamera in uw winkel ontmoedigt u dieven. Beveiligingscamera’s hebben daarom een preventieve werking. En vindt er toch een vervelende situatie plaats, dan heeft u beeldmateriaal achter de hand. Hiermee spoort u verdachten sneller op.

Koppeling met meldkamer
en politie

Wanneer het systeem signaleert dat mensen zich verdacht ophouden in of rondom uw winkel, stuurt het automatisch een alarm naar de meldkamer. Hierbij worden automatisch beelden meegestuurd.

De video-analist kan aan de beelden zien of er sprake is van inbraak of ander ongewenst gedrag. De analist kan direct via Live-View de politie of surveillancedienst waarschuwen. De politie beschouwt deze vorm van professionele videoanalyse als een geverifieerd alarm en reageert met de hoogste prioriteit. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken.

Marketinginformatie verkrijgen (heatmaps)

Zet uw beveiligingscamera’s ook in voor marketingtoepassingen. U kunt eenvoudig rapportages verkrijgen met daarin het aantal bezoekers en of ze man of vrouw zijn. Ook is het mogelijk om te zien hoe lang een bezoeker in uw winkel was en waar hij of zij het langste heeft stilgestaan. De bewakingscamera kan dit allemaal meten door het maken van zogenaamde heatmaps.
Alle belangrijke informatie van uw winkel is 24/7 in een handzaam overzicht beschikbaar.

Beschermen van winkelmedewerkers

De maatschappij verhardt en daarmee komen uw medewerkers steeds vaker in contact met agressieve bezoekers. Bescherm uw personeel door camera’s op te hangen. Ook hier werkt de beveiligingscamera ontmoedigend. Heeft u een conflict met een klant? Bekijk de beelden terug en los de klacht meteen op.

Hulp nodig bij het kiezen van het juiste systeem?