Voorkom
diefstal en fraude

Winkeldiefstal is de grootste kostenpost voor winkeliers. Door het plaatsen van een beveiligingscamera in uw winkel ontmoedigt u dieven. De camera heeft een preventieve werking als u deze op goed zichtbare plekken ophangt. En mocht er toch een brutale dief tussen zitten: dan heeft u meteen bewijsmateriaal. De dader is dan sneller op te sporen en aan te houden.

Contact met meldkamer

Mocht er ’s nachts een inbreker naar uw winkel komen dan detecteert de camera deze persoon. Het systeem zal automatisch een melding sturen naar de meldkamer. Hier worden de beelden bekeken en indien nodig word er een surveillance of agent naar uw winkel gestuurd. Hiermee wordt de kans vergroot dat de dader wordt gepakt.

Beschermen van winkelmedewerkers

Niet alleen uw goederen worden beschermd door camerabewaking, uw personeel ook! De maatschappij verhardt en daarmee komen uw medewerkers steeds vaker in contact met agressieve bezoekers. Bescherm daarom uw personeel door beveiligingscamera’s op te hangen. Ook hier werkt de camerabewaking preventief en zal het de bezoeker ontmoedigen om agressief te worden.
Raakt u in een geschil met een klant? Dan kunnen de camerabeelden helpen dit geschil op te lossen.

Meekijken op ieder scherm

U kunt op ieder gewenst moment bekijken wat er in uw winkel gebeurt. Waar u ook bent. Dit kan op een gewoon computerscherm, een tablet of telefoon.

De beste beveiligingscamera’s voor in-shop bewaking

Voor elke situatie de beste beveiligingscamera