Meer overzicht voor uw medewerkers

Kwaliteitscontrole in een oogopslag

In de industrie worden bewakingscamera’s ingezet voor talloze doeleinden. Zo zijn camera’s niet alleen geschikt om inbraak tegen te gaan. Beveiligingscamera’s kunnen ook de productieprocessen bewaken en kwaliteitscontroles uitvoeren. Of controleren wie of wat uw pand betreedt en verlaat.
Industriegebouwen zijn groot en kennen veel gangen en dode hoeken. Laat u daarom goed adviseren door onze camerabewakingsexperts.

Uitdagingen in de industrie

  • Schades en vermissingen
  • Overzien van grote ruimtes
  • Procesbewaking van laden tot lossen
  • Diefstal uit magazijn voorkomen
  • Bedrijven vertrouwen op surveillance, waar dieven inmiddels op ingespeeld zijn

De beste beveiligingscamera’s voor in de industrie

Voordelen van een beveiligingscamera in de industrie

Personeel voelt zich veiliger tijdens de avonduren

Camera’s schrikken dieven en andere kwaadwillende af. Wanneer er een camera hangt en de pakkans groter is, houden zij het al snel voor gezien. Dit beschermt niet alleen uw gebouw, maar ook uw medewerkers. Zij zullen zich veiliger voelen, zeker in de avonduren.

Inbraakbeveiliging

Door het plaatsen van een beveiligingscamera bij uw fabriek schrikt u personen met verkeerde intenties af. En mocht er toch iets gebeuren dan heeft u altijd bewijsmateriaal achter de hand. Zo kunt u dieven sneller opsporen.

Koppeling met meldkamer
en politie

Wanneer het bewakingssysteem een calamiteit signaleert in of rondom uw pand, dan kan een automatische melding naar een meldkamer worden verstuurd. Hierbij worden de beelden automatisch meegestuurd. De video-analist kan aan de beelden zien of er sprake is van een incident. Men kan direct de politie of surveillancedienst waarschuwen. De politie beschouwt deze vorm van professionele videoanalyse als een geverifieerd alarm en reageert met de hoogste prioriteit.

Controle productieprocessen en kwaliteit

U heeft het productieproces in een oogopslag in beeld met een camerasysteem. Wanneer de camera een ongewenst voorwerp signaleert in de productielijn volgt daarop een melding. Zo worden er minder fouten gemaakt.

Laad- en losproces in beeld

Met een slim beveiligingssysteem bij laad- en losdocks houdt u in de gaten wat er met uw goederen gebeurt. Inkomende voertuigen worden geregistreerd en gevolgd met camera’s. Ontdek waar de schade aan de vracht is ontstaan en los conflicten sneller en makkelijk op.

Hulp nodig bij het kiezen van het juiste systeem?