Minder confronterend
Geen infrarood verlichting reflecties

De bullet camera heeft een lange, taps toelopende cilinder en lijkt op een groot munitie patroon. De bullet camera doet het perfect binnenshuis, maar wordt vooral buiten gebruikt.
Op plaatsen waar het donker is kunt u uitstekende beelden krijgen met een bullet camera indien de bullet camera voorzien is met geïntegreerde infrarood verlichting.

Voordelen Turret camera:

  • Vandalisme-proof, slagvast
  • Kan zowel verticaal als horizontaal worden gemonteerd
  • Geen infrarood verlichting reflecties
  • Geen kabels zichtbaar
  • Onzichtbare lens

Toepassingen

Een Turret beveiligingscamera is ideaal voor retail en kantoren
Zowel binnen als buiten altijd scherp beeld, ook in het donker!

Preventieve werking

Omdat deze camera goed opvalt heeft het een preventieve, afschrikkende werking op dieven of vandalen. Dieven slaan gebouwen waar camera’s hangen sneller over omdat de pakkans een stuk groter is.

Minder opdringerig

Deze camera is wat kleiner en onopvallender dan andere camera’s. Een turret beveiligingscamera wordt als minder agressief en opdringerig ervaren.
Deze camera wordt gemonteerd aan het plafond of de muur.

Bij dag
Bij nacht

Scherp beeld in het donker

Het verschil is dat bij de turret de camera en infrarood verlichting niet achter het glas zitten. Dit geeft het voordeel dat in de nacht er geen vervelende waas over het beeld komt door de reflectie van het glas bij een dome camera. Met een turret beveiligingscamera heeft u zowel binnen als buiten altijd scherp beeld, ook in het donker!

Voedingsspanning

Turret camera’s kunnen hun voedingsspanning via een spanningsadapter krijgen of de camera kan via PoE, Power over Ethernet worden gevoed. PoE wil zeggen dat de camera zijn stroom krijgt via de kabel die ook voor de verbinding met het netwerk zorgt. Draadloos is geen optie voor de turret omdat het zeer lastig is om antennes te monteren op de camera.

Bij dag
Bij nacht

Kijk live mee,
vanaf ieder scherm

Wilt u altijd zicht hebben op de activiteiten in en rondom uw bedrijf? U kunt live meekijken op afstand op uw smartphone of een beeldscherm dat is aangesloten aan het camerasysteem . De beelden kunnen ook opgeslagen worden op een recorder en zijn later terug te bekijken.

Bewegingsdetectie

Als er beweging in beeld plaatsvindt dan krijgt u een melding. Heeft u een alarmsysteem dat is aangesloten bij een meldkamer? Dan zullen zij de beelden voor u beoordelen en indien nodig politie sturen.
Ook wanneer de camera wordt afgedekt door bijvoorbeeld een doek wordt er automatisch een melding verstuurd. Zo komt u niet voor verrassingen te staan na een incident.

Testimonials