Kijkhoek van 360 graden
Op afstand roteren en inzoomen

PTZ betekent pan, tilt zoom. Met een PTZ camera kunt u de camera draaien, kantelen en inzoomen. De PZT camera is een bestuurbare beveiligingscamera die handmatig, meestal vanaf afstand, bestuurd kan worden.
Een PTZ beveiligingscamera geeft zowel binnen als buiten en op lichte en donkere plaatsen scherp beeld.

Voordelen PTZ camera

  • Vandalisme-proof, slagvast. Gemonteerd met speciale torx
  • Kan zowel verticaal als horizontaal worden gemonteerd
  • Uitgebreide IR capaciteit
  • Vandalisme-proof en weersbestendig
  • Geen kabels zichtbaar
  • 360 graden beeld

Toepassingen

Een PTZ beveiligingscamera geeft zowel binnen als buiten en op lichte en donkere plaatsen scherp beeld
De PTZ camera is zeer geschikt voor logistiek of industrie.

Preventieve werking

Omdat deze camera goed opvalt heeft het een preventieve, afschrikkende werking op dieven of vandalen. Dieven slaan gebouwen waar camera’s hangen sneller over omdat de pakkans een stuk groter is.

Toepassing

Deze bewakingscamera’s worden vooral ingezet op locaties waar live-monitoring noodzakelijk is. Een surveillance medewerker kan zo een object zoals een auto of persoon volgen. Ook is het mogelijk de camera te programmeren om een bepaald object te volgen. Vaak worden PZT beveiligingscamera’s tijdens evenementen ingezet.

Bij dag
Bij nacht

Altijd scherp beeld

De PTZ beveiligingscamera lijkt op een dome camera maar is groter omdat er meer apparatuur in zit. Hierdoor kan zelfs een lage resolutie PTZ camera scherp inzoomen op een object. Ook in het donker geeft deze bewakingscamera goed beeld door het gebruik van infrarood verlichting.
De PTZ is makkelijk te bevestigen op een muur, het plafond of een paal.

Kijk live mee, vanaf iedere locatie en scherm

Wilt u altijd zicht hebben op de activiteiten in en rondom uw bedrijf? U kunt live meekijken op afstand op uw smartphone, tablet of een beeldscherm dat is aangesloten aan het camerasysteem . De beelden kunnen ook opgeslagen worden op een recorder en zijn later terug te bekijken.

Bewegingsdetectie en Video analyse

Als er beweging in beeld plaatsvindt dan krijgt u een melding. Heeft u een alarmsysteem dat is aangesloten bij een meldkamer? Dan zullen zij de beelden voor u beoordelen en indien nodig politie sturen.
Ook wanneer de camera wordt afgedekt door bijvoorbeeld een doek of als de camera door vandalisme verdraait wordt kan er automatisch een melding worden verstuurd. Zo komt u niet voor verrassingen te staan na een incident.

Testimonials