Vandaal bestendig
Gestyled design

De bullet camera heeft een lange, taps toelopende cilinder en lijkt op een groot munitie patroon. De bullet camera doet het perfect binnenshuis, maar wordt vooral buiten gebruikt.
Op plaatsen waar het donker is kunt u uitstekende beelden krijgen met een bullet camera indien de bullet camera voorzien is met geïntegreerde infrarood verlichting.

Voordelen bullet camera:

  • Uitgebreide IR capaciteit
  • Geen kabels zichtbaar
  • Weersbestendig
  • Valt goed op, dat werkt preventief

Toepassingen

De bullet camera doet het perfect binnenshuis maar wordt vooral buiten gebruikt. Op plaatsen waar het donker is krijgt u uitstekende beelden met een bullet camera.

Preventieve werking

Omdat deze camera goed opvalt heeft het een preventieve, afschrikkende werking op dieven of vandalen. Dieven slaan gebouwen waar camera’s hangen sneller over omdat de pakkans een stuk groter is.

Weerbestendig

Voor iedere situatie is wel een bullet beveiligingscamera beschikbaar. De camera wordt echter veel buiten gebruikt. De behuizing is dan ook weersbestendig en is voorzien van een afdakje om de lens te beschermen tegen regen en zon-inval. Deze camera wordt binnen gebruikt in bijvoorbeeld parkeergarages of andere plekken waar weinig licht is.

Grote afstand

Deze bewakingscamera is groter dan de dome en turret. Hierdoor zijn er extra componenten in de behuizing te bouwen. De bullet camera kan beelden op grote afstand maken en verder inzoomen dan andere beveiligingscamera’s. Daartegen staat wel dat de bullet een kleinere kijkhoek heeft, namelijk 80 graden.
De camera wordt bevestigd tegen een muur, paal en soms aan een plafond. Het is belangrijk om deze camera goed hoog te plaatsen, het liefste hoger dan 2,5 meter. Dit omdat de camera gevoeliger is voor vandalisme.

’s Nachts zeer goed beeld

Ook is deze camera met infrarood verlichting goed in te zetten op donkere plaatsen want hij heeft een groot infrarood bereik. Een bullet beveiligingscamera geeft zelfs goed beeld bij meer dan 30 meter in het donker!

Bij dag
Bij nacht

Kijk live mee,
vanaf ieder scherm

Wilt u altijd zicht hebben op de activiteiten in en rondom uw bedrijf? U kunt live meekijken op afstand op uw smartphone of een beeldscherm dat is aangesloten aan het camerasysteem . De beelden kunnen ook opgeslagen worden op een recorder en zijn later terug te bekijken.

Bewegingsdetectie

Als er beweging in beeld plaatsvindt dan krijgt u een melding. Heeft u een alarmsysteem dat is aangesloten bij een meldkamer? Dan zullen zij de beelden voor u beoordelen en indien nodig politie sturen.
Ook wanneer de camera wordt afgedekt door bijvoorbeeld een doek wordt er automatisch een melding verstuurd. Zo komt u niet voor verrassingen te staan na een incident.

Testimonials