Voorkom diefstal en fraude
Altijd overzichtelijk wie het kantoor en ruimtes betreedt

Eén op de tien bedrijven heeft jaarlijks te maken met inbraak. Een goede beveiligingscamera in het kantoor of daar buiten is dus geen overbodige luxe. Naast het (preventief) beveiligen van objecten en personen kan de camera ook ingezet worden om de toegang tot het gebouw te controleren. Het is zelfs mogelijk om restricties per ruimte per persoon in te zetten met een slim camerabewakingssysteem.

Ook een overzicht van het parkeerterrein kan eenvoudig in het camerabewakingssysteem worden opgenomen. Hierbij kan de toegang bewaakt worden met een kentekenregistratiesysteem. Onze camerabewakingsexpert komt graag bij u langs om te kijken welk camerasysteem in uw kantoor passend is.

Uitdagingen in een kantoor:

  • Bewaking tijdens afwezigheid
  • Fraude door medewerkers
  • Controle over wie allemaal het pand betreedt

De beste beveiligingscamera’s voor kantoorgebouwen

Voordelen in kantoorgebouwen:

Preventief-inbraakpreventie

Met een slim camerasysteem op kantoor beschermt u het pand, objecten, medewerkers én bedrijfsgegevens. Vaak voorkomt een camera dat mensen overgaan tot (ongewenste) actie. En als het tóch gebeurt dan heeft u altijd bewijsmateriaal achter de hand. Daarmee is de dader een stuk sneller op te sporen en zijn conflicten makkelijker op te lossen.

Tijdig ingrijpen bij diefstal
of calamiteiten

Het is mogelijk om live mee te kijken met de camera beelden en meteen actie te ondernemen wanneer u een calamiteit opmerkt. Maar het systeem kan ook automatisch signaleren wanneer er een verdachte situatie aan de hand is. Hierbij wordt er een bericht met beelden naar de meldkamer gestuurd. De video-analist kan aan de beelden zien of er sprake is van een incident. Deze kan dan de politie of surveillancedienst waarschuwen. De politie beschouwt deze vorm van video-analyse als een geverifieerd alarm en reageert met de hoogste prioriteit.

Toegangscontrole en bezoekersregistratie

Wilt u overzicht houden wie op het terrein komt en wie uw pand betreedt? Ook dan zet u camera’s in. De camera leest kentekens en het systeem kan toegang verlenen tot het terrein. Gezichten zijn met een slim camerasysteem te herkennen in combinatie met de toegangskey die wordt gebruikt. U kunt onderscheid maken tussen vaste medewerkers en leveranciers. Bezoekers kunt u vooraf aanmelden zodat ze bij aankomst meteen het terrein op kunnen rijden.

Hulp nodig bij het kiezen van het juiste systeem?